O NAMA

Naš svet

GRAFIČKOG MATERIJALA

Todey d.o.o. je kompanija koja postoji od 1991. godine i vodeći je dobavljač repromaterijala, poluproizvoda i potrošnog materijala za grafičku industriju na našem tržištu. Više od 25 godina uspešnog postojanja i stalnog rasta govore o kvalitetu naših proizvoda i usluga, kao i našoj reputaciji.

Imamo preko 25 distributerskih ugovora i uspešan partnerski odnos sa renomiranim svetskim kompanijama, kao što su Trelleborg Vulcan&Rollin, Continental, Savatech, Lohmann, Cosmo films, DruckChemie, Weilburger graphics, Sontara, Cito system, Epple Druckfarben, Henkel adhesives, Schobertechnologies, Folex, Hagedorn, Prägo Patrizen, Albert Erdmann, Brenntag, Recyl graphic, Ecograph, CBG Acciai, Policrom screens i druge.

Distributeri smo širokog asortimana proizvoda namenjenih grafičkoj industriji, kako na tržištu Srbije, tako i na tržištima Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Preko 1500 klijenata, predstavništva i skladišta u Beogradu, Čačku i Novom Sadu, obučeno, visokoobrazovano i stručno osoblje i brza reakcija na svaki zahtev su razlozi zbog kojih je Todey uvek jedan korak ispred konkurencije.

Pored proizvoda najvišeg kvaliteta, Todey vam nudi dodatne usluge mešanja Pantone boja, konfekcioniranja guma za ofset štampu i krpa za automatsko čišćenje mašina, kao i izrade formi za štancovanje u našoj ćerka firmi Laserform. Takođe nudimo stručnu tehničku podršku vašem proizvodnom procesu, a sve u cilju postizanja najvišeg mogućeg kvaliteta proizvoda naših klijenata.

todey infografika